Keurmerk Private Lease

Je least bij ons veilig, verantwoord en vertrouwd een auto. Bovendien houden we van helder en eerlijk zakendoen.

2Lease is namelijk aangesloten bij Keurmerk Private Lease. Dit is hét kwaliteitskeurmerk voor een betrouwbaar private leasecontract.

De voorwaarden van dit keurmerk zijn ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond.

5 zekerheden voor jou als particulier

Eerlijke voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

Compleet product

We vertellen je precies wat wel en niet in de leaseprijs zit. Het leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en houderschapsbelasting.

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Als je bij ons een auto least, dan weet je zeker dat je de maandelijkse leasekosten kunt betalen. Want we bekijken en beoordelen samen met jou hoeveel je wilt en kunt betalen. We gebruiken hiervoor de draagkrachtnorm.

14 dagen bedenktijd

We vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Je hebt daarom 14 dagen bedenktijd.

Stichting Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease is een initiatief van Stichting Keurmerk Private Lease. Deze stichting stelt zich ten doel om de consument te beschermen, in goed overleg met de leasemaatschappijen. De stichting is niet gebonden aan een leaseorganisatie of een consumentenorganisatie. De stichting ziet graag een vrije markt waar leasemaatschappijen Private Lease aanbieden. Een markt ook waarin particulieren een heldere en weloverwogen keuze kunnen maken. Het keurmerk helpt hierbij.