Shortlease

Heb je een nieuwe medewerker met een tijdelijk contract of ben je net een bedrijf gestart?

Kies dan voor Shortlease als een flexibele schil om je vaste wagenpark. De looptijd is minimaal 1 maand en maximaal 12 maanden. Je kunt de auto tussentijds inleveren.

Shortlease is voor die korte tijd voordeliger dan een auto huren. Bovendien kun je het contract bij 2Lease alsnog verlengen, tegen financieel gunstige voorwaarden.

De voordelen van Shortlease

  • Geen onverwachte kosten
  • Al te leasen vanaf 1 maand looptijd
  • Variabele opzegging
  • Ideaal voor medewerkers met een contract voor bepaalde tijd
  • Ideaal bij piekmomenten binnen je bedrijf
  • Gebruikersgemak: de leasemaatschappij regelt vrijwel alles

Wat is Shortlease?

Shortlease is een vorm van Full Operational Lease. Dit betekent dat alles is inbegrepen bij de maandkosten: afschrijving, WA-casco-verzekering, ongevallen-inzittendeverzekering, reparaties en onderhoud, vervanging van banden, houderschapsbelasting en vervangend vervoer. Je hebt dus nergens omkijken naar.

Snel inzetbaar

Wat ook prettig is, is dat je heel snel kunt beschikken over je leaseauto. Als het moet dezelfde dag nog! We putten namelijk uit voorradige auto’s met kentekens.

Toch verlengen?

Soms weet je niet of je een auto voor korte of langere tijd nodig hebt. Kies ook dan gerust voor Shortlease. Want wil je de auto toch voor een langere tijd leasen, bijvoorbeeld 36 maanden?

Dan kun je het contract bij 2Lease verlengen tegen financieel gunstige voorwaarden. Je kunt dan dus doorrijden met de huidige Shortlease auto óf je kiest een nieuwe bij ons uit.

Shortlease bij 2Lease

Bij 2Lease kun je snel terecht voor een geschikte Shortlease auto. We adviseren je graag op basis van jou wensen. En we denken met je mee over de meest geschikte Shortlease auto en leasetermijn. Wil je toch langer leasen, dan kan dat natuurlijk.