Netto Operational Lease

Regel je graag zelf de operationele zaken zoals reparaties, onderhoud, verzekeringen en banden?

Kies dan voor Netto Operational Lease. Dit is de uitgeklede vorm van operational leasen.

Handig als je zelf al je vaste adressen hebt en als je de vaste maandlasten graag laag houdt.

De voordelen van Netto Operational Lease

  • Vast laag maandbedrag
  • Je bepaalt zelf waar je naartoe gaat voor reparaties, onderhoud, verzekeringen, banden etc.
  • De auto staat op naam van 2Lease en drukt dus niet op de balans van jouw bedrijf
  • Financiële middelen blijven beschikbaar voor bedrijfsvoering
  • Geen restwaarderisico
  • Eerste recht van koop aan het eind van de looptijd

Uitgeklede vorm van leasing

Bij Netto Operational Lease zijn afschrijving en houderschapsbelasting inbegrepen bij de kosten. Daarnaast bepaal je zelf hoe je het operationele gedeelte van je wagenpark beheert. Net als bij Full Operational Lease staat de auto niet op de balans van je bedrijf. Je behoudt dus meer financiële ruimte voor de bedrijfsvoering. Liever geen omkijken naar het wagenparkbeheer, kies dan voor Full Operational Lease.

Eerste recht van koop

Bij Netto Operational Lease ben je niet verplicht de auto aan het einde van de looptijd over te nemen van de leasemaatschappij. Je hebt wel het eerste recht van koop.

Verzekeringen via 2Lease

Ook als je kiest voor Netto Operational Lease, kun je één of meer specifieke componenten toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan de verzekeringen. Het voordeel daarvan is, dat we dan ook de schadeafhandeling voor je verzorgen. Bij een rijdbare schade binnen Nederland heb je dan recht op de haal- en brengservice en op kosteloos vervangend vervoer. We werken niet met een bonus-malussysteem. Prettig voor jou, want we zadelen je dus niet op met een premieverhoging na meerdere schades.

Netto Operational Lease bij 2Lease

Bij 2Lease kun je terecht voor alle merken en modellen. We adviseren je zorgvuldig. We denken met je mee over de meest geschikte leaseauto en de beste leasevorm voor jou en jouw bedrijf. Leasing is maatwerk. Ook tijdens de looptijd van jouw leasecontract kun je bij ons componenten toevoegen of verwijderen. Flexibiliteit is belangrijk.