Full Operational Lease

Een leaseauto voor een vast bedrag per maand, zonder bijkomende kosten.

Full Operational Lease is een leasevorm waarbij de operationele kosten zijn inbegrepen bij het leasetarief. Denk aan onder meer reparaties, onderhoud, verzekeringen en banden.

Handig voor ondernemers die zorgeloos willen rijden. Want dát is full operational lease: zorgeloos leasen.

De voordelen van Full Operational Lease

  • Vast maandbedrag
  • Geen onverwachte kosten
  • Beheer en onderhoud bij de merkdealer
  • Financiële middelen blijven beschikbaar voor bedrijfsvoering
  • De auto staat niet op de balans van je bedrijf
  • Geen restwaarde-risico
  • Gebruikersgemak: de leasemaatschappij regelt vrijwel alles

Alle kosten inbegrepen

Full Operational Lease is de meest aangeklede leasevorm. Alle kosten zijn inbegrepen: afschrijving, WA-casco-verzekering, ongevallen-inzittendenverzekering, reparaties en onderhoud, vervanging van banden, houderschapsbelasting en vervangend vervoer. Moet je de auto missen vanwege een reparatie? Dan kan je gebruik maken van vervangend vervoer. Optioneel zijn winterbanden en een brandstofpas. Dát bedoelen we met zorgeloos leasen. Regel je liever zelf het operationele deel van het wagenpark, kies dan voor Netto Operational Lease.

Full Operational Lease via 2Lease

Bij 2Lease kun je terecht voor alle merken en modellen. We adviseren je eerlijk, helder en onafhankelijk. We denken met je mee over de meest geschikte leaseauto en de beste leasevorm voor jou en jouw bedrijf. Leasing is maatwerk.

Voor onderhoud en reparaties kun je naar de merkdealer bij jou in de buurt. Ook voor vervanging van banden en autoruitvervanging. Bij veel andere leasebedrijven moet je daarvoor naar meerdere specialisten. Onze dienstverlening bespaart jou dus veel kostbare tijd.

Voor schadeherstel werken we samen met een erkend autoschadeherstelbedrijf. Bij rijdbare schade halen zij de auto bij je op (binnen Nederland). Tijdens schadeherstel kan je gebruik maken van kosteloos vervangend vervoer. Na herstel van de schade wisselt het autoschadebedrijf de auto’s weer om bij jou op locatie.