Leasen

Leasen bij 2Lease: aan u de keuze

Leasen niet voor iedereen weggelegd? Onzin! Bij 2Lease kunt u alle kanten op. We nemen uw wensen en mogelijkheden als centraal uitgangspunt en vinden altijd een passende oplossing. Om het u in de wirwar van leaseconstructies niet te moeilijk te maken, hebben we de verschillende mogelijkheden ondergebracht in een transparant en flexibel dienstenpakket:

2Lease Complete

Geniet de meest complete leasevorm met 2Lease Complete. Met alle mogelijke servicecomponenten inbegrepen, ontbreekt het u werkelijk aan niets:
  • Rente
  • Afschrijving
  • W.A. & casco
  • Reparaties
  • Onderhoud
  • Vervanging van banden
  • Vervangend vervoer
  • Brandstofpas
  • Ongevallen/inzittenden verzekering
  • Rechtsbijstand
U heeft bij deze modulaire leasevorm dus écht nergens meer omkijken naar. Ook de weg op met 2Lease Complete? Neem contact op en we vertellen u er alles over.

2Lease Netto Operational

2Lease draagt zorg voor het financiële gedeelte en een component van lease naar keuze in uw contract ( eigenlijk altijd HSB ), waarbij u zelf verantwoordelijk bent voor het operationele traject. U vindt de auto echter niet terug op uw balans. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

2Lease Occasion

Past het leasen van een jong gebruikte auto meer bij u? Ook dan kunt u bij ons terecht. En heeft u ergens anders al uw oog op een occasion laten vallen? Daar komen we samen wel uit, door middel van een passende offerte. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt een ex-leaseauto trouwens ook tijdelijk opnieuw inzetten, bijvoorbeeld voor een proefrit of tijdelijk contract. Interessant voor u? Neem van vrijblijvend contact met ons op.

2Lease Back

Heeft u bedrijfswagens in eigen beheer, maar wilt u uw geld liever in andere zaken investeren? Dan is 2Lease Back de perfecte oplossing: wij nemen uw wagenpark over en u leaset het vervolgens weer van ons terug. Wilt u meer weten over deze interessante leasevorm? Als u contact met ons opneemt, vertellen we u er graag meer over.

Shortlease (huren voor kortere tijd)

Bij 2Lease kunt u naast het leasen voor langere tijd ook terecht wanneer u voor een kortere periode een auto wilt huren: 2Lease Short & Flexible is de perfecte oplossing als u nog niet zeker weet hoe lang u een auto wilt huren. In combinatie met 2Lease Complete huurt u de auto eerst voor een korte periode. Daarna evalueren we uw behoeften en kunt u alsnog overgaan op een langdurig contract. Eventueel teveel betaalde leasebedragen worden dan meteen met u verrekend. Is shortlease voor u op dit moment de beste oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies.

Weet u nog niet precies welke leasevorm voor u het meest geschikt is, of heeft u behoefte aan maatwerk? Laat u vrijblijvend informeren door een van onze medewerkers, we helpen u graag op weg!